Seo Web Tasarımı

Seo Web Tasarımı olarak neler dikkat edilmeli sizleri spamdan uzak durmanız için yapmamanız gereklenleri listelemek istedil detaylı okursanız mesleki sırları öğrenebilirsiniz.

İçerik Tablosu

SEO dostu web sitesi geliştirme

seo web tasarım ankara

Seo Web Tasarımı esas düzeyde, SEO dostu bir site, bir arama motorunun sitedeki sayfaları keşfetmesini ve okumasını elde eden bir sitedir. Bir arama motorunun içeriğinizi kolaylıkla tarayıp anlayabileceğinden güvenli olmak, arama motoru netice sayfalarında görünürlüğünüzü sağlamak için ilk adımdır.

Bir arama motoru bu vazife için bir web tarayıcısı kullanıyor ve onlara karşı değil de arama motorlarıyla çalışmaya çalışıyoruz. Ne yazık ki, bir internet sayfası yapmak için pek oldukca yol var ve tüm teknolojiler arama motoru optimizasyonunu göz önünde bulundurarak oluşturulmamaktadır.

SEO dostu bir site oluşturmak, işinizi ve verdiğiniz hizmetleri temsil etmek için dikkatli bir planlama ve yapılandırılmış bir yaklaşım gerektirir. Birçok işletme için bu karmaşık olabilir – tam olarak ne yaptığınızı belgelemek devamlı kolay değildir.Seo Web Tasarımı

Bir pazarlama aracı olarak, web siteniz net bir iş modeli ve kıymet önerisi ile sağlam bir dijital pazarlama planı üstüne inşa edilmelidir . Eğer bu belirsizse o süre en önce yine görüşmelisiniz. Kurumsal seo nedir yazımı okuynuz

Tüm iyi şeyleri yerine getirdiğini varsayıyor musun, içeri girelim.

Temelleri

İyi optimize edilmiş bir internet sayfası tasarımı süreci için bir ekip temel unsurlar bulunmaktadır.

Tesir

İşletmeniz sgbseo.com’u birincil alan adı olarak kullanabilir. Fakat başkaları olabilir. Alan adınızın mantıklı olmasını sağlayın ve yaptığınız şeyle ilgili olmanız son aşama önemlidir. bütün varyasyonların ve alt alanların esas sitede doğru bir halde işaret ettiğinden ve sitenin tek bir kanonik sürümüne yönlendirme önemlidir.

İşimize Bowler Hat deniyor. İngiltere’de etkinlik gösteriyoruz. Web tabanlı bir iştir. Organik olarak alanımızın www.bowlerhat.co.uk bulunduğunu görüyoruz. bütün alt alanlar 301 esas URL www.bowlerhat.co.uk adresine geri yönlendirilir . 301’in esas URL’ye tekrardan yönlendirme icra eden birkaç alan adı varyasyonu var. Bu her şey mantıklı.

Benim anahtar kelimelerim-in-my-domain.com’ın destek bulunduğunu düşünmek için aptal olma. Bir tek aptalca görünüyor. Mahalli işletmeler için birazcık destek olabilir, sadece gerçek dünyayla eşleştiğinizden güvenli olun. Mantıklı olun. Ankarda seo firması

Barındırma

Barındırma da önemlidir. Yavaş bir site, mutsuz kullanıcılar için yapar. Barındırma alışkanlık kurallarına uymalıdır. Kitlenizin bulunmuş olduğu yerde bulunun. Süratli ol. Gerekirse, platforma hususi olun. WP Motoru muhteşem bir örnektir, bu sebeple WordPress internet sayfalarına uyarlanmış bir platform sağlar.

CMS

İşletmeniz için seçtiğiniz CMS (içerik yönetim sistemi), ne kadar başarıya ulaşmış olduğunuzu büyük seviyede etkileyebilir. WordPress birçok durumda muhteşem bir seçenektir, sadece tek değil. Kesinlikle temel düzeyde, Google’ın anlayabileceği şekilde kablolanmıştır. Bu, tüm durumlar için en iyi seçim bulunduğunu söylemek değildir, sadece kesinlikle, bir çok işletme için iyi bir başlangıç ​​noktasıdır. Seçtiğiniz CMS’in, sizin seçtiğiniz web şirketinin beraber emek vermeyi tercih etmiş olduğu durumdan ziyade durumunuz için doğru olan olduğundan güvenli olun.

Tarama ve erişilebilirlik

İlk adım, bir arama motorunun sitenizi tarayabilmesinin sağlanması ve yaptığınızın (ve nerede yaptığınızın) anlayıncasıdır.

Endeksleme

Sitenizi idrak etmek için sayfanın içeriğini okuyabilmeleri gerekir. Bu, sitenizin esas içinde ne olduğunun sahnenin arkasında metin tabanlı olması gerektiği anlamına gelir. Fotoğraf değil. Flaş yada video değil. Devamlı ilerleyen dünyada bile esas içeriğiniz metin tabanlı olmalı. Web yazı tipleri benzer biçimde bazı mükemmel araçlar vardır, bu da hala bu bölüme bakabileceğiniz anlamına gelir ve resimlerinizin bir yeri vardır sadece arama motorunun sunmuş olduğu ürünleri okuyabileceği ve anlayabileceği şekilde net dilinde konuştuğunuzdan güvenli olun .

Resimler, videolar, PDF’ler ve içerik de önemlidir ve arama motoru trafiğinin deposu olabilir. Gene, bunlar keşfedilebilir ve dizine eklenebilir olmalıdır.

Bağlantı yapısı

İçeriğinizi esas sayfanın ötesine indekslemek için, arama motorunun tarayabileceği dahili bağlantılara haiz olmanız gerekir. Birincil navigasyon, arama motoru yönergeleri ve XML site haritaları benzer biçimde araçlar, arama motorunun sitenizi taramasına ve yeni sayfalar keşfetmesine destek sağlar. Screaming Frog benzer biçimde araçlar sitenizin bir arama motoruyla kolayca taranmasını sağlamanıza destek olabilir.

Sitenizin data mimarisi ve yapılandırması

Internet sayfası yapısı için dosya dolabı benzetmesini devamlı sevmişimdir. Siteniz dosyalama kabinidir. Başlıca kategoriler çekmecelerdir. Alt kategoriler çekmecedeki klasörlerdir. Sayfalar klasörlerdeki belgelerdir.Seo Web Tasarımı

  • Kabinesi: web siteniz
  • Çekmece: üst düzey kategori
  • Klasör: alt kategori
  • Dosya: tek tek belge / sayfa

Bağlam yalnız bulunmuş olduğu siteyle değil, o sitenin içindeki konumla da belirtilir. Kendi sitemizde servisler için bir çekmece bulunur ve her hizmette klasörler halinde alt hizmetler bulunur. Siteniz büyük seviyede aynı olacaktır.

Author

Web Tasarım ve seo konusunda kendini araştırmalar yaparak geliştiren bir seo uzmanıdır. Web site optimizasyonu ve seo konularında başarılarıyla ismini duyurmuştur.

Yorum Yap

    subscibe